vanessa

Vanessa – “Cum m-a ajutat videochat-ul?”

By marrysmil

Posted in

Personal videochat-ul m-a ajutat sa imi imbunatatesc abilitataile de comunicare, sa fiu o persoana dezinhibata, sa imi exersez si sa imi dezvolt limba engleza. Mi-a adus castiguri substantiale si m-a ajutat sa imi cresc stima de sine.

Prin videochat am reusit sa cunosc o multime de oameni si mi-am facut prieteni pe tot globul, ce activeaza in domenii variate. Am cunoscut doctori, ingineri, matematicieni, avocati, staruri internationale, regizori, muzicieni si lista poate continua. Am cunoscut oameni minunati care mi-au devenit prieteni si care m-au apreciat si m-au sustinut dealungul activitatii mele.

Ca model pot spune cu mana pe inima ca mi-am dezvoltat senzualitatea prin intermediul acestui job, care deasemenea mi-a educat si feminitatea. In cadrul sesiunilor de videochat esti liber sa fi creativ sa explorezi si sa iti dai frau liber imaginatiei. Mi-am dat seama ca imaginatia mea este foarte bogata si am ajuns sa imi exprim cele mai ascunse si intime fantezii fara a avea vreo remuscare sau teama de reactia oamenilor. Este un domeniu de activitate in care poti fi actor, psiholog, prieten, star… in tot acest timp fara a fi constrans de prejudecati sau reguli.

Chiar pot spune fara nici o rezerva ca este un mod de a castiga bani distrandu-te .

Concluzionez spunand pe scurt ca videochat-ul este o experienta inedita asa ca nu mai sta pe ganduri si da-ti voie sa fi tu!

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt