Tudor – ” O criză de gelozie m-a adus la videochat “

By marrysmil

Posted in

Salutare tuturor, sunt Tudor, am 24 de ani și fac videochat de la 20. Scriu asta ca să afle și alți băieți ca mine, cărora le place sportul și să arate bine, că se pot face bani frumoși din videochat. Vreau să le împărtățesc experienața mea, pentru că-s multe prejudecăți despre meseria asta care nu-și au rostul.

 

Eu abia terminasem cu chiu cu vai liceul, m-am certat cu tot neamul c-am luat cu greu bacul și asta abia în a doua sesiune. Acum mă forțau să fac o post-liceală mecanică, chipurile ca să învăț o meserie. Îmi tot ziceau că dacă n-am fost în stare s-o fac în liceu, să mă bag acuma. Eu voiam să fac orice, sincer, numai să stau de mecanic pe sub mașini plin de ulei nu.

 

Ca să fiu sincer de la început, mie nu prea mi-a plăcut școala, mereu am avut probleme să promovez clasa. Am fost mai sportiv din fire, am jucat fotbal și când m-am plictisit de asta, m-am apucat de sală. Apoi, evident, ca toți băieții tineri, am început să umblu după fete. E ușor de înțeles că numai de muncă n-aveam eu chef.

 

Era septembrie, fix după ce reușisem să iau bacul și am decis să plec la mare cu niște tovarași ca să sărbătorim. Pe drum am cunoscut-o pe Anca, o fată foarte drăguță, care mergea la Mamaia c-o prietenă de-a ei. Mi-a plăcut instant de ea. Era îngrijită, arată bine, avea așa ceva ce nu parcă nu mai văzusem la alte fete.

 

În cele trei zile cât am stat acolo ne-am tot văzut și ne-am îndrăgostit maxim unul de celălalt. O iubeam rău de tot și chiar n-am știut de capul meu în perioada aia. Mă mutasem la ea care, deși era de-o vârstă cu mine, stătea singură. La început nu m-am întrebat de unde avea ea bani de apartamentul ăla în care stătea, din ce bani își plătea toate mofturile. Am crezut c-are părinți cu bani, până când am aflat că ai ei erau vai de capul lor, undeva la muncă prin Spania.
Atunci mi s-a urcat sângele la cap și am devenit convins că mă înșeală cu unul cu bani care o întreține. Orice, dar nu puteam să accept asta. Începusem să fiu din ce în ce mai gelos și am sfârșit prin a o urmări, să văd unde merge ea zilnic. Îmi spusese că lucrează „într-un birou la o firmă”, iar eu habar n-aveam de astea, putea să lucreze oriunde că eu nu știam să-mi dau seama dacă minte sau nu, având în vedere că la momentul ăla abia dacă ieșisem din cartier.

 

Așa am aflat că lucrează la videochat. A fost un moment nasol între noi. Am întrebat-o de ce mi-a ascuns asta, iar ea, plângând, mi-a zis că pentru că mă iubește și s-a temut că o s-o părăsesc. Era sinceră. Pentru o perioada am vrut să-i interzic să mai meargă acolo, dar pentru că era singura noastră sursă de venit, n-am avut încotro și a trebuit să continue cu asta.

 

În perioada aia l-am cunoscut pe șeful studiourilor de videochat, un tip foarte amabil, puțin mai mare ca noi, care își căuta modele. La început am ezitat, dar am zis că n-am ce să pierd, mai ales că acolo era și Anca și am fi petrecut mai mult timp împreună. Așa m-am apucat de videochat. Șeful mi-a explicat cum e cu toate site-urile pe care trebuie să intru, mi-a dat sfaturi despre cum să mă comport cu cei care mă urmăresc și, ușor-ușor, am ajuns să câștig din ce în ce mai bine.

 

Eu și Anca suntem și acum împreună și ne iubim foarte mult. Prietenii noștri nici măcar nu pot să creadă că Passat-ul ăla nou ni l-am luat cu banii de la videochat. Am evoluat foarte mult amândoi și o să mai facem asta cel puțin o vreme de acum încolo.
Ce m-a surprins maxim este faptul că e un mediu foarte sigur și pentru tipe și pentru tipi. Nu se pune niciodată problema întâlnirilor reale, decât dacă, na, asta își dorește modelul. E civilizat, foarte curat și e un job care m-a ajutat să mult să mă ridic într-o prioadă în care nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Uneori, eu și Anca performăm împreună sau separat, în funcție de programul pe care ni-l facem fiecare și de chef. E un job foarte flexibil, câștigi atât cât ești dispus să lucrezi!

 

Dacă ai nevoie de bani, încearcă și tu la studioul de videochat la care merg eu! N-ai ce să pierzi! O să-ți faci prieteni și poți câștiga chiar foarte bine!

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt