Povestea Valentinei – Fac videochat de 6 luni…

By marrysmil

Posted in

Fac videochat de doar șase luni și pot să spun că e o experiență mult peste ceea ce mă așteptam. Am ajuns la studio printr-un articol de tipul celui pe care-l scriu eu acum, o fată povestea că a reușit să facă rost de bani într-un timp relativ scurt și în condiții de muncă bune.

Și eu am nevoie de bani, vă dați seama, cine nu are? Dar nu sunt genul ăla care vrea bani fără să facă nimic, sunt dispusă să muncesc, singura mea cerință este să fiu respectată din toate punctele de vedere, fie că e vorba de videochat sau de orice altă slujbă.

 

L-am cunoscut întâi pe băiatul care are studiourile și mi-a făcut o impresie foarte bine. Nu avea figuri, nu m-a tratat de sus, cum fac mulți când ești nou undeva. Împreună cu o colegă de-a lui mi-a făcut un tur al sediului și am discutat puțin despre tot ce trebuie să fac. În curând am primit un instructaj complet, se vedea că aveau experiența în a explica concis tot ce trebuie făcut. Le-am cunoscut și pe mare parte din fetele care lucrează, multe sunt acum prietenele mele bune, ieșim la cafele, mergem la shopping.

 

Într-adevăr, ca să trec la partea care sunt sigur ca te interesează și pe tine, am făcut mult mai mulți bani decât aș fi făcut la un job obișnuit. În funcție de cât munceam, am reușit să fac și câteva mii de euro într-o lună. Nu o să îți dau sume fixe, pentru că sunt chestii care fluctuează. Aici ai libertate mare: îți alegi singură programul, muncești cât vrei, câte ore poți. Sunt fete care și studiază în paralele și lucrează mai puțin, e firesc, deci, ca veniturile lor să difere de cele ale fetelor care lucrează mai mult. E logic ce zic.

 

Dar cred că cel mai mult mi-ar plăcea să nu mai aud confuzia asta între videochat și prostituție. Prostituția înseamă să faci sex pe bani și e alegerea fiecăruia dacă vrea s-o practice, dar videochat-ul totuși înseamnă că produci niște orgasme virtuale cuiva. Nu e un contact fizic. Discuți mult, te ajută să înțelegi mai bine oamenii din punct de vedere psihologic. Pot să spun că fetele care au reală atenție la cei care vorbesc și le intreresează poveștile lor câștigă mai mult decât cele care îi tratează doar ca pe niște „surse de venit”. Ceea ce și sunt în fond, dar e important să-ți facă plăcere ceea ce faci. Clienții care ne urmăresc știu asta și o simt. Și eu cred că o apreciază.

 

Pot să spun că mă văd încă ceva vreme de acum încolo făcând videochat. Planul meu este să pun niște bani deoparte, astfel încât să-mi iau o casă și apoi, poate, să-mi deschid o afacere. Toată lumea mă-ntreabă ce am reușit să-mi iau până acum: o mașină nou-nouță și multe haine frumoase, dar sunt chibzuită, muncesc și strâng bani repede. Sunt optimistă.

 

Hai și tu să fii colega noastră și să ne cunoaștem!

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt