Otilia: Apreciaza ceea ce ai!

By marrysmil

Posted in

Bună ! Mă gândeam , să împărtășesc cu voi câteva lucruri simple dar importante ale vieții .  Sunt Otilia , am 25 de ani , prietenii îmi spun Lia , sunt o fire prietenoasă , sociabila, ambițioasă și experimentată în viață după părerea mea . Posibil va întrebați : de ce ?!

La vârstă de 20 de ani, părinții mei au decedat la o mică distanță de timp, atunci lumea mea s-a prăbușit.
Că orice om, cum este normal , eram foarte apropiată de părinții mei, munceam să mă pot întreține deoarece proveneam din provincie însă m-am mutat în București într-o garsonieră pentru a-mi putea urmă visul , de a studia Management/Marketing . Părinții mei îmi plăteau facultatea iar eu mă întrețineam cu banii câștigați din propria muncă, nu erau mulți bani însă nu mă plâng, puteam trăi, apreciam orice mic detaliu al vieții .

Când părinții mei au decedat, toată viață mea a luat o întorsătură dificilă , deoarece , singurul meu sprijin moral dar și material a dispărut odată cu ei .  Am renunțat la facultate, la garsonieră, la locul de muncă din București ,m-am mutat în casă părintească și m-am angajat că și vânzătoare la un magazin alimentar .

Prietenă mea cea mai bună , Adina, mi-a fost alături în tot acest timp , mă vizită săptămânal deoarece ea locuia în București . La fiecare vizită, mă invită să mă mut cu ea spunându-mi că mă va ajută ea să mă ridic și să mă întorc la facultate … Într-un final am cedat rugamintiilor ei, deoarece viață pe care o adoptasem, nu era ceea ce îmi doresc .
În ziua când m-am mutat la Adina, am aflat și cu ce se ocupă …cu videochat-ul . Adina nu mi-a povestit niciodată acest amănunt , deoarece nu voia să o disprețuiesc sau să am o părere proastă ce ar putea să ne strice prietenia.

Am stat de vorba cu ea , mi-a explicat cum a ajuns să practice acest lucru, mi-a explicat despre câștigurile ei și despre posibilitățile pe care le are datorită acestui job . Am realizat că este un job că oricare altul , trebuie să îți placă ceea ce faci și că ai alături de ține persoane gata oricând să îți ofere o mană de ajutor atunci când ai nevoie .  M-am hotărât să merg cu ea la studio , să mi se explice mai detaliat despre ce e vorba și să aplic pentru acest job .

A două zi am fost chemată pentru interviu, ceea ce a fost floare la ureche , interviul a decurs foarte bine și puteam începe jobul . Am fost foarte fericită de rezultatele mele pe parcursul timpului , și ceea ce mă bucură cel mai mult era că îmi pot plătii facultatea și mă pot întreține fără nici o problemă . Și așa au trecut 5 ani de când lucrez la același studio de videochat, sunt mulțumită de acest job și de oamenii care interacționează cu mine în această carieră .

În acest job, am învățat printre multe alte amănunte, două lucruri care sunt foarte importante în viață : luptă mereu pentru ceea ce îți dorești și apreciază ce ai în orice moment al vieții tale !

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt