curvy

Marina – “Dacă în viața reală mă simt judecată pentru că sunt grăsuță, la videochat mă simt admirată”

By marrysmil

Posted in

Într-o zi, colega mea de apartament a început să aducă acasă tot felul de lucruri scumpe. A început cu chestii prin bucătărie, fleacuri la prețuri mari despre care nu înțelegeam cum și le permite, mai ales că nu ne erau utile deloc. De exemplu: un set de căni mici și prețioase, în contextul în care niciuna din noi nu bea cafea.

 

Într-o altă zi am observat că a venit cu o geantă pe care o văzusem împreună în mall. Costa 15 milioane. Eram studente amândouă, pe banii alor noștri, mă depășea complet: de unde avusese banii? Eram apropiate așa că nu mi s-a părut deplasat să o întreb direct:

 

  • Fată, tu ți-ai găsit pe unul cu bani și mie nu-mi spui nimic?

 

A negat vehement, a spus că banii sunt de la ai e. Părinții ei lucrau în învățământ, știm cu toții care-s salariile, mi se părea imposibil să fie ăla adevărul. N-am insistat, deși eram evident geloasă pe toate lucrurile cu care venea acasă și la care eu nici nu visam. Totul a culminat când la un moment dat, după ce-și schimbase toată garderoba și vesela din bucătărie, a început să renoveze balconul. Era prea de tot. Atunci am băgat-o-ntr-o “ședință” în bucătărie și, după lungi insistențe, a mărturisit:

 

  • Fac videochat. Mi-a fost rușine să-ți zic, de frică să nu mă judeci aiurea.

 

Am rămas mască, am crezut că face mișto de mine și că, de fapt, are un iubit cu bani, așa cum crezusem inițial. Dar a rămas serioasă și mi-a povestit cu lux de amănunte ce face la studio, care e dinamica lucrului, cum primește banii.

 

Îți zic sincer că la început chiar credeam că videochat-ul e ceva nasol. Văzusem tot felul de reclame penibile pe youtube la diferite studiouri, mi-am zis ce-o fi și asta, te faci de râs, după aia nu mai poți să ai un job în altă parte. Așa gândeam. Dar lucrurile nu sunt chiar așa, există, de exemplu, posibilitatea să nu apari userilor din România și, practic, să nu te vadă cei de la noi din țară.

 

Rezultatul discuției cu colega mea a fost că m-am gândit la cați bani puteam să fac și eu, dacă n-aș fi avut inhibiții și complexe fizice șia ș fi avut curaj să mă duc la un studio de gen. Eram gata să-i propun să mă ia cu ea la videochat, să văd puțin ce-nseamnă, când m-am răzgândit brusc: eu sunt grasuță, nu am formele colegei mele.

 

M-am gândit c-o fată ca mine n-ar avea niciodată succes într-un astfel de domeniu. Și, sincer, numai să mă simt umilită n-aș fi avut chef. I-am zis chestiile astea colegei mele și ea m-a liniștit: una din fetele de la studio care câștiga cel mai bine avea conformația mea. Mi-a zis că există urmăritori pentru toate tipurile de fete. Și pentru cele cu forme, ca mine.

 

Așa am ajuns la studio și, după un instructaj atent în care mi s-a zis cam tot ce trebuie să știu, m-am apucat de treabă. Mă amuza foarte tare la început și cu timpul am ajuns să scap și de inhibiții. Mai mult, mă simt sexy.

 

Dacă în viața reală mă simt judecată pentru că sunt grăsuță, la videochat mă simt admirată pentru exact felul în care sunt. E o senzație extraordinară.

 

M-am împrietenit la catarămă cu șeful nostru, un tip foarte de treabă, iar eu și colega mea de apartament ne-am mutat într-un apartament mult mai spațios. Banii de la videochat sunt suficienți să-mi fac toate poftele, să plec în vacanțe sau chiar să pun și ceva deoparte.

 

O spun cu mâna pe inimă: dacă ești o tipă cu forme, videochat-ul este un loc unde te vei simți ca acasa și vei face și bani. Încearcă și tu!

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt