Loredana

Loredana – “Inceputul aventurii mele in domeniul videochat”

By marrysmil

Posted in

Ca orice tanara din Romania am avut dificultati in a-mi gasi un job in Bucuresti ! Am lucrat in diverse domenii, ba ca secretra, ospatarita, asistent manager la diversi patroni dubiosi iar salariul era mult sub nevoile mele!

Am vazut pe toate site-urile de publicitate ca se angajeaza fete pentru videochat, eu fiind foarte reticenta si suspicioasa aveam o oarecare prejudecata fata de acest domeniu, ca oricine de altfel.
Am decis totusi sa ma interesez sa vad despre ce e vorba vazand ca se pot castiga bani frumosi si ca activitatea este 100% legala, lasand la o parte ideile mele preconcepute am sunat la un studio de videochat din Bucuresti si m-am programat la un interviu. Am fost mirata sa descopar o locatie foarte cocheta foarte curata iar persoana cu care am tinut interviul a fost foarte binevoitoare
si mi-a explicat toate aspectele ce tin de acest domeniu , mi-a raspuns deschis la toate intrebarile mele.
Mi-a prezentat studioul mi-a prezentat modul de lucru , am fost foarte suprinsa ca domeniul videochat este cat se poate de serios si ok, iar personalul si suportul este foarte bine instruit si prietenos.

Totul a fost transparent si la indemana ceea ce mi-a dat o siguranta neasteptata si m-am simtit apreciata din prima! A urmat o sedinta foto profesionala si crearea conturilor efectiv, am decis de comun acord asupra programului, eu avand si studii in curs, au fost foarte flexibili in a imi alege programul ceea ce m-a incantat maxim!

Aveam si eu o curiozitate : Oare castigurile care se spuneau in diverse anunturi sunt reale sau la misto ?
Da sunt reale, dar ca in orice domeniu, trebuie sa ai rabdare si sa investesti ceva resurse ca sa ajungi la acele castiguri fabuloase ” Si cam ce resurse? a fost urmatoarea mea intrebare”… Un program bine stabilit, de minim 40 ore pe saptamana, o atitudine pozitiva si perseverenta, sa imi insusesc cunostinte de seductie ( primesc si training in acest sens ), sa am grija la imaginea mea si sa zambesc mai mult!
Atat ? Da atat ! Wow, nu imi inchipuiam ca poate fi atat de usor ! In urma discutiei am decis ca merita sa incerc si nu regret nimic! Va tin la curent cum a decurs periplul meu in acest domeniu !

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt