Am încercat videochat cu partenerul meu

By marrysmil

Posted in

Unele dintre prietenele mele au râs când le-am zis că m-am apucat de videochat cu prietenul meu și asta ne-a schimbat relația în bine. Și personal și financiar lucrurile s-au îmbunătățit considerabil. Eadevărat! Povestea e așa: el își căuta de lucru și îl știa pe un băiat care avea studio-uri de videochat. Evident, l-a bătut gândul și pe el să se bage. Auzise că se câștigă bine, în fond, de ce nu? Eu ca orice femeie, geloasă, n-am avut încredere. Auzisem și eu ca toată lumea o gramadă de prostii despre videochatiste, care evident nu erau adevărate, dar pe atunci nu știam.

 

El a mers o vreme la videochat singur, iar eu devenisem din ce în ce mai paranoică. Acum îmi vine să râd, dar atunci îl verificam atât de des că uneori se supăra pe mine și-mi zicea că nu mai apucă să lucreze. Când am văzut cât de bine câștiga (eu lucram ca manechiuristă și el, efectiv, din videochat făcea de 5 ori mai mult ca mine), m-am gândit, băi, dar de ce nu mă apuc și eu, am fi în același loc, n-ar mai exista gelozii de niciun fel.

 

Țin minte și acum seara în care i-am propus asta. S-a uitat la mine lung și a zâmbit: Tu știi că există posibilitatea s-o facem împreună? Adevărul e că nu știam. Nu urmărisem foarte bine fenomenul, mi-era destul de străin, așa că am întrebat mai multe. Practic trebuia să stăm împreună pe videochat cu diverși oameni, să vorbim cu ei, să îi provocăm și să facem ceea ce nouă ne plăcea cel mai mult: dragoste. Am zis, nu se poate ăsta e job-ul perfect. Am râs amândoi și a rămas să mergem la studio.

 

Acum, partea amuzantă este că eu de mult vorbisem cu iubitul meu că ar fi tare să experimentăm niște chestii mai îndrăznețe în relație din punct de vedere sexual, poate cu alte cupluri sau cu alții care să ne privească, dar știți cum este, de la gând și vorbit la faptă… Uneori e drum lung. Ți-e frică să nu te judece lumea și așa mai departe. Ne luam mereu cu altele și niciunul din noi nu lua inițiativa. Acum că facem chestia asta cu videochat-ul pot să spun că e și o fantezie îndeplinită. Adevărul e că, la fel ca în orice relație lungă, lucrurile după o vreme încep să nu fie ca la început. Se instalează plictiseală. Videochat-ul a fost reset-ul de care aveam nevoie în relație. Ca să nu mai zic de partea financiară, care e de 3 ori mai bună decât mă așteptam, iar faptul că lucrăm împreună, iar banii vin în casă ne ajută să facem tot felul de achiziții. Am tot fost întrebată dacă nu au aflat rudele, vecinii. Trebuie să-ți spun că nu a aflat decât cine am vrut noi să afle. Serverele românești sunt banate, așa că noi lucrăm doar pentru cei din afară.

 

La studio e o atmosferă mega mișto și relaxată. Ne arajăm programul pe ture și toată lumea e civilizată. Mulți dintre colegi ne sunt prieteni și în weekend-uri facem grătare împreună sau ieșim pe undeva. Chiar merită să încerci. Iar dacă te gândești s-o faci cu partenerul tău, eu zic să nu eziți!

 

Carina

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt