Francesca – La fel si eu lui , impreuna , ne formam lumea noastra .

By marrysmil

Posted in

Intinsa pe spate , goala , prinvindu-l cum se apropie , usor si calm , incep sa tremur, se lasa deasupra mea , incepe sa imi sopteasca la ureche cat de mult ma doreste …

Ma numesc Francesca, am aproape 19 de ani , ma aflu intr-o relatie amoroasa cu Florin de 1 an si suntem foarte fericiti impreuna .

Sunt o fire foarte complicata, sociabila , ambitioasa si prietenoasa , Florin mereu imi spune ca aceste lucruri l-au atras in “capcana” .

Imi place sa fiu o persoana deschisa de fel , si foarte indrazneata . Avand o personalitate puternica , pe Florin l-am ajutat sa fie deschis cu mine sa se descopere pe sine .

Imi place sa descopar lucruri noi , locuri si persoane . Ne-am plimbat impreuna prin foarte multe tari si am strans amintiri frumoase impreuna .

Dupa 6 luni de relatie, mi-am tatuat o floare in forma de triunghi , care reprezinta dorinta de a explora , iar pe marginea tatuajului , initialele iubitului meu . A fost foarte incantat si putin mirat .

Ne-am descoperit unul pe celalalt si in viata amoroasa . Mi-a deschis usi spre sentimente pe care nu le cunosteam si nu credeam ca exista asa ceva in mine . Mi-a oferit mai multa incredere si mai multe dorinte amoroase .

La fel si eu lui , impreuna , ne formam lumea noastra .

Curiosi de fire amandoi , traind o poveste frumoasa de dragoste , ne-am hotarat sa facem un nou pas in relatie … sa facem videochat impreuna.

Am mers la un studio , am depus cereri si spre surprinderea noastra , a doua zii am fost sunati pentru a ne prezenta la interviu . Totul a decurs mai bine decat ne asteptam si eram gata sa incepem acest job impreuna , o alta AVENTURA a vietii din care avem multe de castigat .

Acest job ne-a ajutat sa ne descoperim din ce in ce mai bine , observand ca defapt tot ce credeam ca este descoperit , defapt , era o mica parte .

Ne-am permis sa ne mutam impreuna si am inceput sa ne permitem sa ne indeplinim orice dorinta datorita jobului ales .

Colectivul este unul ok , uneori apar mici probleme insa , intr-un final totul este bine , orice persoana se mai supara si este deranjata de anumite lucruri insa comunicarea este cea mai importanta la un loc de munca .

Sunt foarte fericita ca am ales acest job , in care ne permitem sa ne petrecem timpul impreuna , sa lucram impreuna si ne descoperim impreuna , fanteziile si dorintele ascunse .

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt