Despre Noi

Despre Noi – Afla mai multe despre No2Studio si avantajele unei colaborari.

Ne dorim ca fiecare model cu care colaboram sa evolueze pe toate planurile si sa atinga succesul alaturi de noi .

De asemenea buna-starea voastra este grija noastra ! De ce ? Pentru ca ne pasa !

Doar asa succesul este garantat si vei putea deveni cea mai buna versiune a ta !

Studioul de videochat Number Two s-a lansat in urma succesului nostru ca modele .

In urma experientelor noastre de lucru ne-am imbunatatit si adaptat abordarea pentru ca voi oamenii cu care colaboram sa beneficiati de suportul si implicarea noastra totala !

Noi stim ce implica activitatea de model, ce trebuie sa faci sa ai performanta si  vrem sa iti aratam si tie cum poti evolua in acest domeniu .

Investim constant in aspectul si imaginea modelelor noastre cat si in aparatura tehnica de ultima ora pentru ca modelel noastre sa isi desfasoare activitatea la cel mai inalt nivel de performanta !

“Hai sa facem bani zambind !”

No2Studio s-a format in urma cu 8 ani când această activitate era înca un subiect tabu dar cu toate acestea am avut puterea de a prospera și înca suntem în acest domeniu cu toate informațiile culese în tot acest timp. Suntem la curent cu toate cerințele site-urilor contractoare deoarece acest factor este foarte important in desfăsurarea activitații cât mai optim posibil. Punem la dispozitie aparatură de ultimă generatie ce oferă o imagine de calitate in cadrul camerei web.

Nu te sfii dacă nu ai experientă, am format o echipa ce se ocupă de training pentru cei ce nu au mai lucrat în acest domeniu. În videochat se castigă prin conversatii dar și prin imaginea modelului, din acest motiv oferim frecvent sedinte foto profesionale. No2Studio nu este un studio de duzina ce priveste performer-ul ca pe o unealtă de facut bani, noi am decis să abordăm situatia intr-un mod unic și plăcut. Sistemul nostrum functionează pe principiul de colaborare nu de angajt și angajator. Daca te intrebi cum arată o camera individuală in care se lucrează poți acesa oricând pagina noastră “alerie foto”. Un alt factor foarte important depsre care doresc să vă mai vorbesc este camera de lucru, aceasta trebuie să reprezinte caldura și rafinament deoarece face parte din imaginea transmisă prin intermediul camerei web. Pentru a pipera putin atmosfera intre modele, oferim concursuri și bonusuri săptămânale, acestea funcționează foarte bine stârnind dorința fiecărui model de a urca în top. În cadrul beneficiilor se mai incadreaza si bonusul de referinta care se acorda in cazul in care ne recomanzi unui prieten. Videochatul este un domeniu foarte intrigant și dinamic deoarece pe langă încasări mai poți castiga și prieteni din întreaga lume cu care poți impărtășii experiențe de viata. Sper ca aceste informatii sa va fie de folos și să vă clarifice viziunea asupra acestui loc de muncă. Pentru mai multe intrebări și nelămuriri vă rugăm sa vizitați pagina noastră de întrebari frecvente.

Contact - No2Studio Videochat Bucuresti. Cupluri, Fete, Baieti
studio videochat fete
Contact - No2Studio Videochat Bucuresti. Cupluri, Fete, Baieti
btt