Marius G.

Fondator No2Studio
Bio: noi ce sa stim daca tu nu stii, e o intrebare subliniata de o virgula, tu nu vezi? noi ce sa stim daca tu nu stii, e o intrebare subliniata de o virgula, tu nu vezi? noi ce sa stim daca tu nu stii, e o intrebare subliniata de o virgula, tu nu vezi? noi ce sa stim daca tu nu stii, e o intrebare subliniata de o virgula, tu nu vezi? noi ce sa stim daca tu nu stii, e o intrebare subliniata de o virgula, tu nu vezi?

O zi in care nu zambesti e o zi degeaba

Explicatia unui motto este destul de complicata, practic un sir de intamplari sau datorita unor actiuni din trecut acest motto sta in picioare …. acum trebuie definit din stanga in dreapta din dreapta in stanga o treaba deloc usoara. Eu va urez spor de bine, pace si fiti fericiti ca meritati!

our-storyTotul a inceput in 2009 cand curiozitatea m-a impins sa fac videochat, sa cunosc persoane noi si sa socializez in fiecare zi cu o persoana noua. Dupa o perioada scurta am inceput sa fac videochat la cuplu, eu impreuna cu sotia, sa ne descoperim pe noi si sa iesim putin din monotonia zilnica. Am fost foarte bucurosi sa observam ca totul mergea foarte bine, faceam si bani, ne si distram cu prietenii pe care ii facusem online, dar aveam si timp liber sa facem ce vrem noi.

one-yearDupa aproximativ 1 an de munca, in 2010, am reusit sa strangem bani si sa ne deschidem studioul nostru numit Number Two Studios, poate pentru ca voiam reguli diferite fata de celelalte studiouri, o alta atmosfera mai familiara, fara prea multa strictete, amenzi si alte reguli de care ne-am lovit in acel an de munca.

familieUsor, usor familia noastra a crescut asa cum ne-am imaginat-o noi, cu reguli de bun simt, cu o atmosfera familiara si plina de caldura, asa cum este si in ziua de azi.

Dar, ca in orice poveste minunata, mai exista si parti mai putin placute, am schimbat locatii, angajati si modele, si de fiecare data te simti ingrijorat cand o particica din familia ta se rupe si se schimba.

Nu-I nimic, evoluam! Asta este una din lectiile pe care am invatat-o in ultimii 8 ani de cand suntem activi, iar in prezent putem spune ca am evoluat, am invatat mult si putem da aceste cunostinte mai departe.

Primim pe oricine, doar sa avem bun simt si omenie, si, desigur, orice alte detalii, va asteptam la un interviu sau la o convorbire telefonica.

Working Rooms

Hai sa ne cunoastem !

Beneficii

1.Asta e un beneficiu

1.Asta e un beneficiu

1.Asta e un beneficiu

1.Asta e un beneficiu

1.Asta e un beneficiu

1.Asta e un beneficiu

btt