Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x12n2std/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x12n2std/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x12n2std/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
CATI DINTRE NOI FACEM CE NE PLACE CU ADEVARAT ?! - No2 Studio

CATI DINTRE NOI FACEM CE NE PLACE CU ADEVARAT ?!

By marrysmil

Posted in

Ma numesc Alina, am 21 de ani si imi place sa traiesc orice moment pe care viata mi-l ofera, fie bun sau fie rau! Am curajul sa imi asum orice greseala facuta , pentru ca oamenii din asta traiesc, din greseli.  daca nu am gresi am mai stii ce inseamna sa facem un lucru bine ?! Daca nu gresim ce rost ar mai avea viata noastra ?! In fiecare zii invatam ceva nou din orice, eu una invat si din stele, oameni , obiecte, animale si.…videochat.

Fac videochat de la varsta de 18 ani jumatate , o copila, ce isi dorea de mica sa devina independenta , fiind o persoana orgolioasa, aroganta cu o fire puternica si o ambitie de neimaginat. Parintii mei mereu au incercat sa imi ofere tot ce imi doresc, chiar daca uneori isi luau ei de la gura. Am observat lacrimile din ochii lor si mai mult imi doream sa cresc, sa reusesc in viata  si sa fie mandrii de mine , de fata lor mijlocie.

Provin dintr-o familie cu 3 frati, avand o sora mai mare cu 8 ani si un frate mai mic decat mine cu 10 ani, am fost mereu cea mai ambitioasa, am reusit sa iau bacul cu o nota buna, am intrat la facultatea de management/marketing  si eram sigura ca parintii mei nu vor mai putea face fata cheltuielilor.

Am ales sa muncesc si asa m-am angajat ca si promoter insa nu puteam sa castig cat imi propusesem astfel incat sa pot suporta o parte a cheltuelilor si asta, din cauza programului pe care il aveam la facultate. Dupa mai multe incercari in tot felul de firme si tot felul de jobur-uri mi-am dat seama ca locurile de munca imi rapeau timpul scump al facultatii , asta se vedea si in prezenta si notele mele din facultate, asa ca am ales videochat-ul .

Un loc de munca , pentru orice persoana care isi doreste sa faca bani usor fara a se lasa de facultate, inconjurata de oameni buni si deschisi exact ca ea. Stiu ca suna putin cam “tras de par” insa la fel ca si tine am fost foarte reticienta dar cu putina putere si vointa am zis macar sa incerc. M-am documentat pe net, am citit reviewe-uri , comentarii si astfel mi-am facut o parere despre fiecare studio de videochat, iar intr-un final am sunat pentru un interviu doar la unul singur.

M-am prezentat la studio, mi s-a explicat ce trebuie facut, ce presupune acest job si mai ales ce asteptari au de la mine. Am fost reticienta pe tot parcursul interviului si am zis ca viata e plina de provocari, asa ca am acceptat sa colaborez cu ei din cauza ca nu am nimic de pierdut si ca nu stii niciodata de unde sare lozul castigator.

Studioul ales de mine , a fost o alegere exceptionala, poate ca eu am avut noroc deoarece oamenii aflati in acest studio au o inima de aur si un caracter de respectat.

Activitatea mea se desfasoara cu personae diferite, persoane din toata lumea, unora le povestesc viata mea , altora le ascult viata si tot asa mai departe , iar fiecare persoana socializeaza cu mine in felul sau. Acest loc de munca mi-a oferit posibilitatea de a nu ma lasa de facultate si de a nu renunta la visul meu .

Pe zi ce trece invat lucruri noi de la oamenii din jurul meu , de la locul de munca, facultate si orice tine de societate. In acest job am invatat ca mereu trebuie sa fii puternic , sa nu te lasi influentat de nimeni , sa fii sigur pe tine si sa stii cand trebuie sa taci si cand trebuie sa vorbesti , cel mai important sa stii si ce trebuie sa vorbesti !

Asa deci , eu ma aflu printre acele persoane care prefera sa practice ce ii place , sa traiasca orice moment fara sa ii fie teama , sa lupte pentru viitor si sa isi iubeasca familia si sa aprecieze si sa respecte tot ce este in jur !

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt