Angajari Videochat – No2Studio Videochat Bucuresti

Angajari Videochat – No2Studio Videochat Bucuresti

Pentru a va putea angaja in cadrul studioului nostru trebuie sa dovediti cu buletinul ca aveti varsta implinita de 18 ani cat si cunostinte medii de limba engleza. Va punem la dispozitie doua locatii curate, discrete, echipate cu aparatura de ultima generatie amplasate ultracentral in Bucuresti. Ambele locatii avand camere individuale, in care intimitatea voastra si igiena sunt puse pe primul loc. Interviurile se tin la studioul nostru central din strada Grigore Cobalcescu nr.47, urmand apoi sa fiti repartizati la studioul care este mai aproape de voi.

Angajari in 3 pasi simpli

1.Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va programati la interviu.
Va puteti programa telefonic la numerele afisate in josul paginii, completand formularul de la sectiunea contact sau direct pe messenger.
2.Va asteptam la interviu de luni pana vineri intre orele 13-17 la sediul nostru.
Interviul va consta intr-o discutie deschisa legata atat de activitatea de videochat cat si de ofertele si bonusurile noastre.
3.Incepeti activitatea in maxim 24 ore de la finalizarea interviului si a sedintei foto.
Experienta in domeniu a echipei noastre face posibila inceperea activitatii mai rapid decat o pot face competitorii nostrii.

Angajari Videochat Domiciliu

Pentru a va putea angaja de la domiciliu, trebuie sa trimiteti pe adresa noastra de e-mail 10 poze sexy care sa nu includa nuditate, buletinul scanat color, poza de profil tip buletin si o poza in care sa tineti in mana langa fata buletinul, sa vi se vada fata si datele din buletin. Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa lucrati de la domiciliu indicat ar fi sa veniti la sediul nosru pentru o sedinta foto profesionala.

Conditii Angajare

– Pentru a lucra alaturi de noi trebuie sa dovediti ca aveti varsta implinita de 18 ani, de aceea la interviu trebuie sa va prezentati cu buletinul, el de asemenea fiind necesar pentru a va creea profilele.

– Limba engleza la nivel conversational, fiind esentiala in acest job.

Avantajele unui model care opteaza sa colaboreze cu un studio serios

Scutirea de plati pentru internet, curent , banii de investitie pentru calculator , camera, etc. banii pentru chirie in cazul celor care le este rusine cu ceea ce fac, nu pot lucra de acasa si se vad obligati sa inchirieze un spatiu pentru desfasurarea activitatii.
Existenta unui sistem deja testat , lucru care poate propulsa un model mult mai repede in topul realizarilor.
Risc redus de a primi “tepe” de la siteuri; “vezi mai jos ce inseamna STUDIO SERIOS”.
Lipsa problemelor tehnice.
Confidentialitatea.
Existenta modelelor cu experienta, care va pot ajuta sa va ridicati mult mai repede.
Existenta unui personal specializat care, prin munca de suport, de informare, promovare te poate ajuta sa te ridici intr-un interval mult mai scurt.
Posibilitatea de a avea prieteni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine

– Timp liber! Activitatea necesita implicare, pentru a ajunge la castiguri mari trebuie sa va dedicati cel putin 4-5 zile pe saptamana, 6-8 ore pe zi.

In cadrul studiourilor noastre angajam fete si cupluri cu experienta sau fara, hai sa facem bani zambind!
Devino un model de succez alaturi de noi, iti oferim cele mai bune conditii de la camere cu design unicat, aparatura ultra moderna, confort, pana la camera de machiaj, cel mai placut mediu de lucuru, training oferit de modele de succes etc…
Stim ca lumea este destul de reticienta cand vine vorba de acest domeniu deoarece nu intelegem sau nu cunoastem indeajuns ce presupune acest job dar, daca ai nelamuriri in privinta oricarui aspect dintre, apeleaza cu incredere la noi si vom incerca sa raspundem intrebarilor tale. Tot ce se intampla in cadrul studiourilor noastre de videochat este 100% legal, angajarea se face prin contract de munca inca din prima zi. In privinta partenerilor noastrii, te asiguram ca lucram numai cu colaboratori de inalta clasa, astfel tu ai numai de castigat! Munca in cadrul studioului nostru de videochat iti imbunatateste limba engleza si abilitatiile de comunicare si exprimare, chiar si cele mai timide persoane au reusit. No2Studio este un studio profesional de videochat, suntem deschisi, ne interesam constant in privinta modelelor noastre chiar si in afara orelor de munca astfel creand o legatura puternica intre noi ca si echipa sau ca si colegi. Impreuna putem trece peste toate situatiile prin transparenta, simplitate, profesionalism si confidentialitate.

Formular de Angajare

[contact-form-7 id=”1426″][/vc_column_inner][/vc_row_inner]
Contact - No2Studio Videochat Bucuresti. Cupluri, Fete, Baieti
btt