Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x12n2std/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x12n2std/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/x12n2std/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Alexandra : Viata este o arta - No2 Studio

Alexandra : Viata este o arta

By marrysmil

Posted in

Viata este o arta , trebuie sa o umplem cu cele mai frumoase culori si cu cele mai frumoase vise si dorinte ascunse. Ma numesc Alexandra si am varsta de 20 de ani . Sunt o persoana foarte complicata insa acest lucru nu ma incurca in a fii inconjurata de prieteni buni .

Imi place sa ma distrez, sa traiesc viata la maxim , sa petrec , sa fiu inconjurata de distractie si de oameni buni . Sunt intr-o relatie la distanta cu un baiat pe care l-am cunoscut la o petrecere de vara , aceasta petrecere avea loc la locul meu de munca din acea vreme .

Un prieten vechi m-a observat si m-a invitat sa stau cu prietenii lui la masa, ceea ce mi s-a parut jenant, pentru ca singura fata de la acea masa era meu , insa am acceptat fiind un prieten bun si vechi . Un baiat de la masa ma tot urmarea cu privirea , si incepuse sa imi vorbeasca din ce in ce mai des, dupa acea seara, era simpatic si acceptam invitatiile lui de a iesi cu el si prietenii lui pe care ii cunoscusem in seara in care l-am cunoscut si pe el. Ne-am cuplat ,fiind amandoi niste persoane care nu ratau nici o petrecere si nu lipseam de la tot ce se numea distractie.

Insa , s-a terminat vara , contractul meu de munca expirase si am fost nevoita sa ma intorc in Bucuresti . A acceptat cu greu plecarea mea , insa mi-a promis ca vom avea o relatie la distanta , vestea m-a surprins insa , stiam ca nu va dura , fiind o relatie la distanta . Dupa doua luni de la venirea mea in Bucuresti , in care ne vorbeam zilnic , m-a surprins prin a-mi da o veste buna : ca vine sa ma viziteze si ca vrea sa imi propuna ceva.

Am iesit la un suc , ma privea in ochi si mi-a spus ca ar vrea sa ne mutam impreuna , eu sa merg la facultate la el in oras , si sa stam impreuna . Totul parea perfect insa i-am readus aminte ca nu avem o stare financiara buna nici unul din noi doi . Mi-a propus sa mergem la un interviu la videochat , ca acest job ne va permite sa ne indeplinim dorintele .

Totul a decurs bine , ne-am ocupat impreuna de acest job , ne-am simtit bine sa lucram impreuna , si datorita acestui job pe care il avem si in prezent , suntem fericiti si ne cunoastem mai bine pe zii ce trece .
Acest job m-a ajutat sa devin mai punctuala , mai serioasa si mult mai sigura pe mine si pe relatia pe care o am .
Acest job pentru mine este ca o carte pe care astept cu nerabdare sa o citesc mai repede , insa si cand o termin sa o iau de la inceput deoarece nu ma satur de povestea ei si de fiecare data imi ofera altceva.

Uneori e bine sa incerci orice iti doresti , mai ales daca ai alaturi o persoana pe care o iubesti si care te tine de mana , esti mai sigur pe tine si poti colora viata impreuna cu aceasta .

Share this story

About The marrysmil

No comments yet.

Leave a Reply

Comment


btt